Osuuskunta

VARPU KALENIUS

Teen savesta saunatonttuja, löylymittareita ja kivoja kiuaskiviä. Tonttujen tekeminen on hauskaa, kun jokaiselle hahmolle voi antaa oman ilmeen ja persoonan.

Toinen materiaalini on suomenlampaan villa. Neulon siitä pipoja, lapasia ja tossuja. Väreinä luonnon omat värit. Suomenlampaan villa on pehmeää ja lämpöarvoltaan huippuluokkaa.

Keväällä kerään villiyrttejä Ulpukkaan myyntiin. Varpumetsän tuotteisiin kuuluvat kuivattu nokkonen, yrttimix sekä vadelmainen yrttitee.

Facebook: Varpumetsä
varpu.kalenius@phnet.fi
puh. +358 50 381 2376

EIJA MÄKELÄ

Suunnittelen ja kudon kangaspuilla poppanaliinoja, paperilankaryijyjä ja pesukintaita. Paperilangasta valmistan myös kortteja, sekä korva- ja rintakoruja. Olen koulutukseltani kudonta-alan suunnittelija, artenomi. Olen toiminut aikaisemmin kudonta-asemilla ohjaajana.

kudontataito@gmail.com
puh. +358 40 8356369

EEVA VUOJOLAINEN

Valmistan lasikoruja, vateja ja koriste-esineitä taidelasista sulatustekniikalla. Selkeät mallit, iloiset värit ja huoliteltu lopputulos ovat tärkeintä. Mukana on usein myös ripsaus huumoria. Valmistan myös emalikorviksia.

evi design
eeva.vuojolainen@phnet.fi
puh. +358 44 533 8205

PÄIVI VALLIN

Havinan tuotteet syntyvät kierrätyshenkeen. Käytän vintagekankaita, pakanloppuja, muille tarpeetonta materiaalia. Ompelukoneella piirrän kuvat laukkuihin ja yksityiskohdat kortteihin, sillä syntyvät veikeät pikkupehmot ja värikkäät lippahuivit.

Useimmat tuotteeni ovat yksittäiskappaleita, aina käsintehtyjä ja ainutkertaisia, kullakin oma tarinansa.

kuulenhavinan@gmail.com
www.facebook.com/kuulenhavinan
Instagram: Havinan

SIRPA HAKALA

Olen lahtelainen neulemestari, neljännen polven käsityöläinen. Olen tehnyt käsitöitä pikkutytöstä lähtien. Tekemisen into ja taito ovat kulkeneet suvussa aina näihin päiviin. Neuleissani käytän luonnon materiaaleja: Villaa, puuvillaa, silkkiä ja pellavaa.

Tuotteet ovat ajattomia, kestäviä ja yksilöllisiä. Valmistan myös vaatteita mittojen mukaan. Ihanat, ajattomat ja kestävät, kotimaiset neuleet arkeen ja juhlahetkiin – itselle, lahjaksi tai vaikka liikelahjaksi!

neulemestari.sirpa.hakala@gmail.com
puh. +358 50 340 6957
www.facebook.com/neulemestari

MAARIT HARJU

Olen koulutukseltani artenomi ja tehnyt nahka-asusteita vuodesta 1996. Käytän töissäni mahdollisimman paljon kierrätettyä nahkaa sekä tehtaiden ylijäämäpaloja. Tuotevalikoimaani kuuluvat esimerkiksi lentäjän lakit, nahkakaulurit, reput ja pussukat sekä nahkakorut ja rusetit. 

nahkanikkari@gmail.com
www.facebook.com/nahkanikkari
Instagram: Nahkanikkari

fiSuomi
en_GBEnglish (UK) fiSuomi